Доброго дня, шановні друзі!



Запрошуємо Вас до активної участі у проекті кабінету інформатики - ведення щоденника навчальних подій у нашому закладі. Демкова Л.М.

11.30.2010

Сьогодні в лабораторії інформатики вперше апробовувався очно-дистанційний курс цифрових технологій Microsoft Digital Literacy.
План очної частини курсу: 
1) Виконати практичні роботи №1 - 5.  2) Заповнити реєстраційну анкету. 3) Спробувати скласти сертифікаційний тест із курсу цифрових технологій, дати відповідь на 30 запитань. 4) Дочекатись повідомлення про успішне чи неуспішне засвоєння курсу Microsoft Digital Literacy.  5)  Після того, як надійде повідомлення про успішне проходження тесту ввести своє ім'я та прізвище і дочекатись появи сертифікату ( 40хв.)  6) Запам'ятати № сертифікату і ввести його в реєстраційну анкету, що засвідчуватиме, про успішне засвоєння курсу цифрових технологій Microsoft Digital Literacy. 
 План заочної частини курсу: 1) Виконати практичні роботи №1-5 на домашньому чи шкільному комп'ютері. 2) Краще засвоїти навчальний матеріал курсу цифрових технологій. 3) Скласти сертифікаційний тест із курсу цифрових технологій. 4) Дочекатись появи сертифікату (40хв.), запам'ятати № сертифікату і ввести його в реєстраційну анкету, що засвідчуватиме, про успішне засвоєння курсу цифрових технологій Microsoft Digital Literacy. Презентація.
 Зауваження чи пропозиції надсилайте в коментаріях, в гостьовій книзі, або ж за адресою demkova_l@mail.ru Успіху Вам.

Немає коментарів: